עוף ברביקיו של מונטריי
עוף ברביקיו של מונטריי היא מנה עיקרית שמגישה 4. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 34 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 432 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, עגבנייה, חצאי חזה עוף וגבינת צ'דר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 58% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מונטריי בקלה , פחית בירה בברביקיו , ואדובו, שרימפס בגריל שום .
הוראות
חותכים רצועות בייקון לשניים לרוחב. במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא מבושל אך לא פריך.
מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מסננים את הטפטופים מהמחבת; מבשלים עוף בחמאה על אש בינונית במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שמדחום מצביע על 170 מעלות.
מעל כל חזה עוף רוטב ברביקיו, בצל ירוק, עגבנייה ושתי חתיכות בייקון שמורות; מפזרים גבינה. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.