עוף ברוטב בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם רוטב בצל ירוק. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוטב טרטר בצל ירוק, טונה צרובה עם בצל ירוק-רוטב ווסאבי, ו שרימפס פריך Wontons עם רוטב טבילה בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 מרק כוס וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
להוסיף מרק שנותר, שום, טימין; להפריש.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עוף ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד להשחמה קלה. הפעל עוף; להוסיף 2 כפות בצל ירוק.
יוצקים תערובת מרק על עוף; מפזרים מלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 15 עד 20 דקות או עד העוף נעשה, צליעה לעתים קרובות.
הסר עוף מהמחבת; להתחמם. מביאים רוטב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת, באמצעות מרית גומי. מבשלים 2 דקות או עד הרוטב מצטמצם 3/4 כוס.
יוצקים רוטב באופן שווה על פני עוף, ומעל עם בצל ירוק שנותר.