קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף ברוטב פטריות בורסין

עוף ברוטב פטריות בורסין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בורסין פטריות תפוחי אדמה מוקרמים, פטריית פורטובלו מצופה בפנקו עם בורסין, כרוב מטוגן ועגבניה ירושלמית, ו ניו יורק סטייקים עם בורסין ורוטב מרלו.

הוראות

1
יבש את השדיים עוף עם מגבות נייר העונה היטב עם מלח ופלפל. תהפוך אותם ותתבלבל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מבשלים את העוף במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עם שמן צמחי עד חום בצד אחד, על 5 דקות. להתהפך, להפחית את החום בינוני לכסות. מבשלים כ -15 דקות יותר, או עד העוף מגיע 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה לצלחת ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם. (אם השתמשת עוף עם העור, לשפוך את כל אבל 1 כף השומן).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מוסיפים את הפטריות והחמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6
מוסיפים את היין למחבת ומגרדים את כל החתיכות מתחתית המחבת. מבשלים עד שהיין מבשל כמעט את כל הדרך החוצה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תוריד את המחבת מהחום ותקציף בגבינת הבורסין והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינה Boursinגבינה Boursin
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את רוטב הבורסין על העוף. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
גבינה Boursinגבינה Boursin
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו