עוף בריח בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בריח בירה. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פפריקה, סוכר חום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בירה-בריין-Can Chicken, בירה יבשה-פחית עוף, ו בירה בריין עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2-quart קערה או סיר עם 2 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק.
מוסיפים מים, מלח כשר וסוכר חום ומערבבים עד שהמלח והסוכר מומסים. מערבבים בירה.
תוסיף עוף. סגור היטב את התיק; להכניס למקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
קו 13x9 אינץ ' מחבת עם רדיד.
הסר עוף ממי מלח; לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים מגניב להתייבש עם מגבות נייר. להשליך מלח.
מניחים עוף, חזה למעלה, במחבת. קירור חשף 1 שעה לייבוש עור עוף. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים לשפשף למעט שמן; להפריש.
מפזרים תערובת תיבול; לשפשף לתוך עור עוף.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתכת לעצם (170f עבור שדיים; 82° עבור ירכיים ומקלות תיפוף).
בואו לעמוד 15 דקות לגילוף הקל ביותר.