עוף, בשר חזיר, כרישה ופאי תפוחי אדמה צלויים
מתכון עוף, בשר חזיר, כרישה & פשטידת תפוחי אדמה צלויה ניתן להכין בסביבות 1 שעה ו 40 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. אם יש לך קמח, קרם fraîche, עבה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת כפכפים, תפוחי אדמה ובשר חזיר, כרישה מוקרמת, תפוחי אדמה ופאי חזיר, ו עוגת ציפור שחורה......או עוף, כרישה ופאי תפוחי אדמה!.
הוראות
מחממים חצי שמן במחבת גדולה ומחממים את העוף במשך כ 5 דקות. עצה לתוך צלחת עוגה 22 x 28cm ovenproof, ואז לפזר באופן שווה על בשר חזיר תפוחי אדמה צלויים.
מחממים את השמן הנותר ומרככים את הכרישה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים את הקמח במשך 1 דקות.
יוצקים את היין והמניות. מביאים לרתיחה, ערבוב ברציפות, להרתיח במהירות כדי להפחית את הרוטב הסמיך. תורידי את החום, ואז תערבבי את השפם והתיבול.
יוצקים מעל מילוי העוגה ולהשאיר להתקרר.
פורסים את הבצק וחותכים רצועה קטנה כדי לעשות קישוטים (אם אתה רוצה).
מגלגלים את השאר כדי להתאים את המנה ומניחים על העוגה. השתמש במזלג כדי לסובב את הקצוות ולחץ על המאפה לקצה הצלחת. לעשות חור קטן במרכז, ואז לכסות היטב עם סרט נצמדות. להקפיא עד 3 חודשים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להפשיר בטמפרטורת החדר עבור 8 שעות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מברשת פאי עם ביצה כדי זיגוג (לוודא חור הקיטור לא אטום). מבשלים 30-40 דקות, עד הזהב וחם דרך.