קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

עוף, בשר חזיר, כרישה ופאי תפוחי אדמה צלויים

עוף, בשר חזיר, כרישה ופאי תפוחי אדמה צלויים
מתכון עוף, בשר חזיר, כרישה & פשטידת תפוחי אדמה צלויה ניתן להכין בסביבות 1 שעה ו 40 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. אם יש לך קמח, קרם fraîche, עבה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת כפכפים, תפוחי אדמה ובשר חזיר, כרישה מוקרמת, תפוחי אדמה ופאי חזיר, ו עוגת ציפור שחורה......או עוף, כרישה ופאי תפוחי אדמה!.

הוראות

1
מחממים חצי שמן במחבת גדולה ומחממים את העוף במשך כ 5 דקות. עצה לתוך צלחת עוגה 22 x 28cm ovenproof, ואז לפזר באופן שווה על בשר חזיר תפוחי אדמה צלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מחממים את השמן הנותר ומרככים את הכרישה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים את הקמח במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
3
יוצקים את היין והמניות. מביאים לרתיחה, ערבוב ברציפות, להרתיח במהירות כדי להפחית את הרוטב הסמיך. תורידי את החום, ואז תערבבי את השפם והתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים מעל מילוי העוגה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
5
פורסים את הבצק וחותכים רצועה קטנה כדי לעשות קישוטים (אם אתה רוצה).
6
מגלגלים את השאר כדי להתאים את המנה ומניחים על העוגה. השתמש במזלג כדי לסובב את הקצוות ולחץ על המאפה לקצה הצלחת. לעשות חור קטן במרכז, ואז לכסות היטב עם סרט נצמדות. להקפיא עד 3 חודשים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להפשיר בטמפרטורת החדר עבור 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מברשת פאי עם ביצה כדי זיגוג (לוודא חור הקיטור לא אטום). מבשלים 30-40 דקות, עד הזהב וחם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי בתפריט? נסה זיווג עם Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות את נהר הנחש River הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.