עוף גביני ופיצת ארטישוק
עוף גביני ופיצת ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, בצל ירוק, קרום פיצה משובצת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מטבל ארטישוק תרד חם וזול עם מטבל פיצה, גביני פונטינה בצל קרמל וצ'וריסו תרד + פיצה ארטישוק, ו לזניה עם עוף עם גבינה וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. על גיליון עוגיות, מקום פיצה קרום. בקערה בינונית, מערבבים מיונז, גבינת פרמזן וארטישוקים.
מורחים תערובת ארטישוק מעל קרום פיצה, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם 1 כוס הגבינה, העוף והבצל. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד גבינה מותכת פיצה מחוממת היטב.