עוף דבש-טריאקי בגריל היא מנה עיקרית יפנית. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 ומחירו 3.53$ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-46 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 889 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, מים, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-15 דקות. עם ציון ספונקולרי של 66%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוף דבש-טריאקי בגריל, המבורגרים טריאקי פורטובלו בגריל עם דבש וואסבי מאיו, וסלמון ג'ינג'ר-טריאקי בגריל עם סלסת דבש-מנגו.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מתחילים בהכנת המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
מערבבים את המים, הסוכר החום, השום, הג'ינג'ר, המלח והתימין בשקית גדולה ניתנת לסגירה חוזרת ומערבבים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים חתיכות עוף ומניחים למלח למשך שעה עד שעתיים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
מחממים את הגריל לחום נמוך-בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מכינים זיגוג טריאקי: בסיר קטן, על אש בינונית, מערבבים רוטב טריאקי, דבש, ג'ינג'ר, שום וכפית שמן שומשום ומבשלים עד שהוא עשיר ומצטמצם מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
קורצים שומשום לבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוציאים את העוף מהמלח ומייבשים. השליכו את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
8
מוסיפים את העוף לקערת ערבוב גדולה, מטפטפים את 1/4 כוס שמן השומשום הקלוי ומתבלים בפלפל שחור גרוס טרי. לזרוק לציפוי ולבשל על גריל נמוך-בינוני במשך 17 עד 20 דקות לכל צד עד להשחמה. מבססים בזיגוג טריאקי במשך 5 עד 7 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
קורצים שומשום לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מגישים מקשטים בחוטי בצל ירוק (בצל ירוק חתוך דק חתוך על הטיה ספוג במים קרים כקרח), ושומשום קלוי.
אסיאתי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.