עוף האידיוט של נילי
המתכון של עוף האידיוט של נילי יכול לספק השתוקקות מרכז אמריקה שלך בערך 2 שעות גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח כשר ופלפל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו עוף וכופתאות של נילי, סלט טאקו העוף של נילי, ו עוף מטוגן חריף של משפחת נילי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את כל החומרים המרינדה יחד במעבד מזון עד חלקה.
שים את העוף בתבנית תבשיל 13 על 9 אינץ ' ותבלע אותו במלח ופלפל, לפי הטעם. לכסות את העוף עם מרינדה אידיוט ולזרוק למעיל. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 2 שעות לפחות עד שהטעמים מתמזגים. אם יש לך זמן, לתת לתרנגולת להשרות לילה זה הכי טוב.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. שמן קלות את הסורגים כדי לשמור על העוף והמרינדה מלהידבק.
הסר את העוף מן המרינדה לתת לטפטף עודף את ולסדר אותם על הגריל. מכסים את הגריל, וגריל עד העוף מבושל באופן מלא ואת מרינדה אידיוט יש השחיר ו caramelized במקומות, כ 5 דקות בכל צד.
מעבירים את העוף למגש ומגישים.