עוף הג'רק של נילי
Nely's Jerk Chicken היא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 264 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.54 למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה המרכז אמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . 22 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, צ'ילי הבנורו, פלפל אנגלי טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Game Day Jerk Wings , Jamaican Jerk Rub And Season , ו-Jark Grilled Pork Chops .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
שים את העוף בכלי תבשיל בגודל 13 על 9 אינץ' ומתבלים אותו במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את העוף במרינדת הג'רק ומערבבים לציפוי. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות כדי שהטעמים יתמזגו. אם יש לך זמן, עדיף לתת לעוף להשרות לילה.
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה. משמנים קלות את המגררות כדי שהעוף והמרינדה לא יידבקו.
מוציאים את העוף מהמרינדה ונותנים לעודפים לטפטף ומסדרים אותם על הגריל. מכסים את הגריל, וצולים עד שהעוף מבושל לגמרי והמרינדה הג'רקית השחירה והתקרמלה בנקודות, כ-5 דקות מכל צד.
מעבירים את העוף לצלחת הגשה ומגישים.