מתכון עוף ו Jambalaya אנדויה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 861 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו נקניקיות אנדוויל, אבקת שום, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chicken andouille Jambalaya, מהמזווה: Ro * Tel (עוף בסיר איטי ו-Andouille Jambalaya), ו Jambalaya נקניק עוף & Andouille - בלגן מתוק אחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתערובת התבלינים: 1
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.עבור jambalaya: 1
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את התנור ל-375F ומסדרים מתלה בשליש התחתון. ללטף את הירכיים עוף יבש עם מגבות נייר ולהניח בצד.2
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים את השמן בסיר בעל תחתית כבדה, עמיד למים, 7 ליטר או תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מניחים על שליש חתיכות עוף בסיר ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר לקערה גדולה וחום את העוף שנותר ב 2 קבוצות יותר; להפריש.3
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר ולהשליך את כל אבל על 1/4 כוס השומן מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את החמאה וממיסים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
9
מוסיף את הבצל, לגרד את החלק התחתון של הסיר עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות השחמה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רק מתחיל חום, כ 6 דקות.4
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיף את הנקניק, בשר חזיר, וחצי מתערובת התבלינים שמורות. מערבבים כדי מעיל הכל עם תערובת התבלינים ומבשלים, גירוד התחתון של הסיר מדי פעם, עד הבשר הוא השחמה והבצל הם מאוד רך, על 10 דקות.5
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיף את הפלפלים, סלרי, jalapeo, שום, מלח נמדד, ותערובת התבלינים הנותרים. מבשלים, מגרדים את תחתית הסיר מדי פעם, עד שפלפלי הפעמון התרככו, כ -10 דקות.6