עוף ומרק תירס מתוק
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תירס מתוק ומרק עוף, עוף ומרק תירס מתוק, ו עוף ומרק תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הלבנים של הבצל הירוק, שום, ג ' ינג 'ר וצ' ילי ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את המניה, עוף, תירס, קמח, רוטב סויה ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות.
לדוג את העוף, לגרוס אותו עם זוג מזלגות ולהחזיר אותו למרק.
יוצקים את הביצה בזרם איטי תוך ערבוב.
הסר מהחום, להוסיף את שמן שומשום ומגישים garnished עם הירוקים של בצל ירוק.