עוף וניוקי
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עוף, חלמונים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: ניוקי-מחבת ניוקי עוף, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי).
הוראות
הכן ניוקי: מערבבים יחד הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה עד חלקה. מאוד בעדינות לקפל בקמח רק עד מעורבב.
בצק כפית לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. גזירה 1 פינת שקית לעשות חור 1/2 אינץ'. לסחוט 10 עד 12 (1 אינץ') חתיכות בצק לתוך סיר של מים מומלחים רותחים; לבשל 2 עד 3 דקות או עד ניוקי לצוף. גריז קל במחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול.
העבר ניוקי למחבת מוכנה, באמצעות כף מחורצת. מכסים בניילון נצמד. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
הכן עוף: לקשור טימין יחד, אם תרצה, גבעולים מרווה עם חוט מטבח. ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים גזר, סלרי ועשב צרור; מבשלים 5 דקות או עד הגזר רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. מערבבים יין, ומבשלים 2 דקות או עד מופחת בחצי.
מפזרים קמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק.
מוסיפים קליפת פרמזן, אם תרצה.
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים, מכוסה חלקית, 20 דקות או עד מעובה מעט. זרוק צרור עשב וקליפת גבינה. מערבבים עוף וניוקי, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד חם.