נסו עוף ונקניק גמביה, הטוב ביותר אי פעם עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים נקניק למחבת; מטוגנים במשך 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר נקניק מהמחבת באמצעות כף מחוררת, ולנקז על מגבות נייר. ממיסים חמאה בטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. מערבבים קמח לתוך תערובת חמאה; לבשל 3 דקות או עד תערובת הקמח מתחיל חום, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו אטלנטיס עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.