עוף ונקניק ים תיכוני
עוף ים תיכוני & נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 6338 קלוריות, 284 גרם חלבון ו 365 גרם של שומן למנה. אם יש לך מרק עוף, עוף צלוי, אורז מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נקניק עוף ים תיכוני ואופים צמחוניים, נקניק קרוקפוט בריא קיש ים תיכוני, ו Wrap נקניק ים תיכוני (עם אפשרות צמחונית) (מתכונים דומים).
הוראות
נקב נקניק עם מזלג. מבשלים במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 15 עד 20 דקות. או עד שחום.
להוסיף 1/4 כוס ההלבשה ועוף למחבת; לבשל 10 דקות. או עד שהעוף ישחה משני הצדדים. מערבבים נקניק, פטריות, מרק שנותר 1/4 כוס ההלבשה.
ממיסים עמילן תירס במים; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 15 דקות. או עד שעוף מבושל דרך.