תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין אלפרדו עוף ופטריות בבית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1111 קלוריות, 101 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח שום, חצאי חזה עוף, פטריות ופלפל. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 66%. נסו עוף פטריות אלפרדו, עוף פטריות אלפרדו, ו עוף פטריות בייקון אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה, עוף חום בשמן בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה ל-4 או 5-קראט. סיר איטי. בקערה גדולה שלבו את המרקים, המרק, הבצל, הפטריות, מלח השום והפלפל; יוצקים על בשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהעוף רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשר
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
4
מוציאים את העוף מהסיר האיטי ושומרים על חום. מכבים סיר איטי ומערבבים פנימה גבינת שמנת עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ