עוף ופסטינה אפויה איטלקית
עוף ופסטינה אפוי איטלקי הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 310 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . 111 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. נסו ירכי עוף אפויות בסגנון איטלקי , זיטי אפוי עם נקניק ריקוטן ואיטלקי , ונאצ'וס איטלקי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם, כ-5 דקות.
מסננים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה.
בינתיים, שמים את שמן הזית במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את העוף ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב לאיחוד, ומטגנים עד שהבצל רך והעוף מבושל, כ-5 דקות נוספות.
מכניסים את תערובת העוף לקערה עם הפסטה המבושלת.
מוסיפים את השימורים של העגבניות, גבינת המוצרלה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מערבבים לאיחוד.
מניחים את התערובת בתבנית אפייה משומנת בחמאה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'. בקערה קטנה מערבבים יחד את פירורי הלחם וגבינת הפרמזן.
מפזרים מעל את החלק העליון של תערובת הפסטה. מנקדים את החלק העליון בחתיכות קטנות של חמאה.
אופים עד שהחלק העליון מזהיב, כ-30 דקות.