עוף חומץ של סבתא
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את עוף החומץ של סבתא. מתכון ללא חלב זה מגיש 10 ומחירו 91 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 38 גרם חלבון , 39 גרם שומן , ובסך הכל 569 קלוריות . אם יש לכם חומץ מזוקק, ירכי עוף, שמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו "לא של סבתא שלך" דלעת פאי מיני , חזיר בטן פו בויז עם חומץ הבנרו ומיונז חרדל דבש וסלט חומץ מלפפונים .
הוראות
מניחים את ירכי העוף בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים חומץ מעל, מכסים ומניחים למרינדה למשך הלילה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מוציאים את העוף מהמרינדה, שומרים 1/4 כוס מהחומץ. מצפים את העוף בקמח ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים עוף בשמן החם עד שהחלק החיצוני פריך קלות.
מסירים מהאש ומניחים את העוף בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' מרופדת ברדיד אלומיניום.
מוסיפים 1/4 כוס חומץ למחבת, ויוצקים את כל צנצנת הג'לפנוס על העוף. מכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים במשך 45 דקות עד שעה, או עד שהעוף כבר לא ורוד, והמיצים מתבהרים.