עוף חרדל דבש עם קרום בייגלה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, בייגלה, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, עוף אפוי חרדל עם קרום בייגלה, ו בישול מן Glossies: עוף אפוי חרדל עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד וריסוס עם ספריי בישול.
בקערה, לערבב יחד את חומץ היין האדום, 1 כף חרדל צהוב, חרדל חריף, חרדל גרגר גס, 1 כף דבש, ושמן צמחי.
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1/4 אינץ'. מעיל העוף היטב עם תערובת החרדל.
מניחים את הבייגלה לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable לגלגל את התיק תחת מערוך לטחון דק את הבייגלה.
מניחים את חזה העוף המצופה, אחד בכל פעם, לתוך התיק, לאטום, ולנער את התיק כדי מעיל ביסודיות כל חזה עוף עם ארוחת בייגלה.
מניחים את השדיים עוף על תבנית אפייה מוכן לרסס כל שד עם תרסיס בישול.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהציפוי הוא חום זהוב והבשר כבר לא ורוד במרכז, כ -25 דקות. הפוך את העוף לאחר כ -12 דקות של בישול לחום את שני הצדדים.
מערבבים יחד את המיונז, 2 כפות של חרדל צהוב, 3 כפות של דבש, ומלח בקערה.
לטפטף את רוטב הדבש-חרדל על העוף כדי לשרת.