קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף טנדורי מזויף

עוף טנדורי מזויף
מתכון עוף טנדורי מזויף יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 9 שעות ו-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צ'ילה תאילנדית, גאראם מסאלה, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו טייק-אאוט, זיוף: עוף וברוקולי, טייק-אאוט, Fake-Out: עוף חמוץ מתוק, ו טייק-אאוט, זיוף-אאוט: אורו עד העוף של גנרל צו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים למעט העוף במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד כמעט חלקה לחלוטין, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים את המרינדה לתוך שקית גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מניחים את העוף בשקית, לסחוט את האוויר העודף, לאטום את התיק, ולעסות את המרינדה בכל רחבי העוף עד שהוא מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים במקרר בתבנית אפייה ומשרים לפחות 8 שעות ועד 24 שעות, הופכים את העוף לפחות פעם אחת במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את העוף מהמקרר ונותנים לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם.קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את העוף מן המרינדה, לתת עודף לטפטף את החיצוני והחוצה של החלל; להשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מניחים את העוף על תבנית האפייה.צלוי עד המיצים לרוץ ברור ומדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית (אבל לא נוגע העצם) רושם 74°, על 1 שעה. (אם העור מתחיל לקבל חום מדי לפני הבשר נעשה, רופף לכסות עם רדיד אלומיניום.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח על 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ויינגוט הירש Heiligenstein Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
קמרנר הייליגנשטיין (Kammerner Heiligenstein) הוא תערובת של אחזקותיו של הירש באתרים של Lage 1er (Grand Cru) של Lamm, Grub ו-Renner. ארומטי מאוד, עשיר קדמוני; הבהירות ואת הרמה steely של היין הזה הוא מדהים ויפה.