קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף טריאקי עם אספרגוס

עוף טריאקי עם אספרגוס
עוף טריאקי עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך יין, חצאי חזה עוף, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו עוף ואספרגוס טריאקי מוקפץ, אספרגוס ועוף ברוקולי טריאקי, ו כנפי עוף טריאקי W / רוטב טריאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את רוטב טריאקי הדבש ויין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים עוף בקערה, ומעיל עם המרינדה. כיסוי, ומרינדה במקרר לפחות 1 שעה (עדיף אם אתה יכול להשרות לילה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להשליך מרינדה, ולסדר חזה עוף בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שכמעט נעשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים את האספרגוס בסיר מצויד בסל קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, קיטור 5 דקות, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מניחים 4 חניתות אספרגוס על כל חזה עוף, ומעל כל שד עם פרוסת גבינה שוויצרית. לחזור לתנור, ולהמשיך לאפות 10 דקות, או עד גבינה מותכת ומיצי עוף לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)