עוף טריאקי עם אספרגוס
עוף טריאקי עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך יין, חצאי חזה עוף, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו עוף ואספרגוס טריאקי מוקפץ, אספרגוס ועוף ברוקולי טריאקי, ו כנפי עוף טריאקי W / רוטב טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את רוטב טריאקי הדבש ויין.
מניחים עוף בקערה, ומעיל עם המרינדה. כיסוי, ומרינדה במקרר לפחות 1 שעה (עדיף אם אתה יכול להשרות לילה).
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
להשליך מרינדה, ולסדר חזה עוף בתבנית אפייה.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שכמעט נעשה.
מניחים את האספרגוס בסיר מצויד בסל קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, קיטור 5 דקות, עד במכרז.
מניחים 4 חניתות אספרגוס על כל חזה עוף, ומעל כל שד עם פרוסת גבינה שוויצרית. לחזור לתנור, ולהמשיך לאפות 10 דקות, או עד גבינה מותכת ומיצי עוף לרוץ ברור.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.