קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף טריאקי עם אספרגוס

עוף טריאקי עם אספרגוס
עוף טריאקי עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך יין, חצאי חזה עוף, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו עוף ואספרגוס טריאקי מוקפץ, אספרגוס ועוף ברוקולי טריאקי, ו כנפי עוף טריאקי W / רוטב טריאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את רוטב טריאקי הדבש ויין.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים עוף בקערה, ומעיל עם המרינדה. כיסוי, ומרינדה במקרר לפחות 1 שעה (עדיף אם אתה יכול להשרות לילה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להשליך מרינדה, ולסדר חזה עוף בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שכמעט נעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את האספרגוס בסיר מצויד בסל קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, קיטור 5 דקות, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים 4 חניתות אספרגוס על כל חזה עוף, ומעל כל שד עם פרוסת גבינה שוויצרית. לחזור לתנור, ולהמשיך לאפות 10 דקות, או עד גבינה מותכת ומיצי עוף לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה