עוף ים תיכוני ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא הים התיכון. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך שמיר עשב, חצאי חזה עוף-הלם, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף ים תיכוני ממולא, עוף ים תיכוני ממולא גבינה, ו חזה עוף ממולא ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את המילוי: בקערה גדולה לנצח את גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיף את גבינת פטה, שמיר ואבקת שום. לנצח עד חלקה וקרם.
שים מנה של 1/4 של המילוי על כל שד, ואז לגלגל ולקשור את השדיים עם מחרוזת בישול לאטום.
מברישים כל שד עם חמאה/מרגרינה מומסת ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד המיצים לרוץ ברור.