עוף ים תיכוני עם פפרוצ'יני וקלמטס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו מגורי עוף, שום, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: בישול איטי יום ראשון: עוף Pepperoncini, ממרח Pepperoncini, ו ממרח Pepperoncini.
הוראות
שכבת pepperoncini כולו על החלק התחתון של סיר איטי.
מפזרים את פרוסות הזית ושום על גבי הפלפלים.
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
מניחים על גבי תערובת pepperoncini.
מפזרים עוף עם 1 1 1/2 כפיות פפריקה, מלח, פלפל וגרידת לימון. יוצקים לאט מיץ לימון.
מכסים ומבשלים על 6 עד 6 1/2 שעות או עד בשר בקלות מתרחק עצם.
הסר עוף לצלחת חמה לכסות כדי להתחמם.
הפעל סיר איטי על גבוה. שומן דל שומן מבישול נוזלי.
להקציף שמנת חמוצה עד מעורבב. כיסוי ומבשלים על גבוה עד מחומם דרך 8 עד 10 דקות בהתאם הבישול שלך. מערבבים בפלפל ופפריקה.