עוף, כרוב & נבטים מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, כרוב & sprout מוקפץ. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 553 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש אטריות סובה, כרוב מתולתל, גרידת ליים, ושדי עוף. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית עוף, שיטאקה, כרוב מוקפץ ומטגנים, שרימפס שומשום דבש עם כרוב ניצנים מערבבים ומטגנים, ו כרוב ניצנים מערבבים ומטגנים עם ביצה, צ'ילי, זנגביל ושום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים את האטריות בעקבות הוראות חבילה, ולאחר מכן לנקז ולהניח בצד. בינתיים, מחממים ווק גדול או מחבת ומוסיפים את הכרוב יחד עם התזה טובה של מים ומבשלים במשך 1-2 דקות עד נבול, עם נשיכה קטנה שנותרה, ואז להתקרר מתחת למים זורמים כדי לשמור על הצבע.
מוסיפים חצי שמן ומבשלים את רצועות העוף עד השחמה, ולאחר מכן להסיר ולהניח בצד.
מחממים את השמן הנותר ומטגנים את הזנגביל, הפלפל והנבטים עד שמתרככים קצת. להחזיר את העוף והכרוב ולהוסיף את האטריות.
טיפ בסויה, יין אורז וגרידת ליים ומיץ יחד עם מספיק מים כדי ליצור רוטב שנצמד למרכיבים.