קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוף ליים צלוי בבירה

עוף ליים צלוי בבירה
עוף ליים קלוי בירה הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך עוף, פלפל טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכונים דומים: אנצ'ילדות עם בירה חריפה., בירה ועוף במרינדה ליים בקערות טורטייה עם סלסה מנגו, ו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לסחוט את המיץ מן הסיד על כל העוף, ואז למקם את החצאים לתוך חלל העוף. מניחים את פחית הבירה המלאה למחצה במרכז מחבת צלייה או צלחת אפייה, ומניחים עליה את העוף במצב זקוף כשהבירה מוכנסת לחלל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
יוצקים מים לתחתית המחבת. מכסים את העוף בנייר אלומיניום, ומניחים מחבת צלייה והכל לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
צולים את העוף במשך כ 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, מסירים רדיד במהלך 20 הדקות האחרונות. תרטיב מדי פעם עם הטפטוף. כאשר סיים, הטמפרטורה הפנימית של העוף צריך להיות 180 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נלקח בחלק הבשר ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
תן את שאר העוף במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות