עוף ליים צ'ילי מתוק עם קוסקוס כוסברה
המתכון ניתן להכין עוף ליים צ'ילי מתוק עם קוסקוס כוסברה בערך 35 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 422 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו סוכר חום, מיץ ליים, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית אמריקאית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. הציון הזה די טוב. עוגות צ'ילי בטטה עם רוטב ליים כוסברה, עוף ליים כוסברה צ'ילי בגריל, ו עוף צלוי מהגוני עם בטטות ליים מעושנות וכוסברה צ'ימיצ' ורי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים קוביות חזה עוף בשמן החם עד שהמיצים מתבהרים והעוף כבר לא ורוד בפנים, 5 עד 6 דקות.
מפזרים עוף עם מונוסודיום גלוטמט בזמן שהוא מתבשל.
מערבבים בקערה רוטב סויה, סוכר חום, פתיתי פלפל אדום, מיץ ליים וגרידת ליים, תוך ערבוב להמסת סוכר.
יוצקים רוטב למחבת חמה, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתחיל להצטמצם מעט, 3 עד 4 דקות.
מערבבים עוף מבושל לרוטב ומבשלים עד שהרוטב יוצר זיגוג על נתחי עוף, בערך 2 עד 3 דקות נוספות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מביאים מרק ירקות לרתיחה בסיר. מערבבים קוסקוס למרק ירקות, מכבים את האש ונותנים לקוסקוס לעמוד עד שהמרק נספג, כ -5 דקות. מערבבים כוסברה לקוסקוס.
מסדרים קוסקוס על מגש הגשה, מעליו עוף ורוטב ומגישים עם טריזי ליים. סוחטים טריזי ליים מעל קוסקוס ועוף לפני ההגשה.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. הקסטלר קאווה רוזאדו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קסטלר קאווה רוזאדו]()
קסטלר קאווה רוזאדו
קסטלר קאווה רוזקסלי הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. מיושן במשך 12 חודשים על השקיות לפני השחרור, הוא מספק באופן עקבי טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין בפני עצמו.