עוף מוקפץ בסגנון סצ'ואן עם בוטנים
עוף מוקפץ בסגנון סצ'ואן עם בוטנים נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 579 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ערמוני מים, סוכר, צמרות בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו עוף מוקפץ בסגנון סצ'ואן עם בוטנים, עוף בסגנון סצ'ואן עם בוטנים, ו מתכון עוף בסגנון סצ'ואן עם בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת המרינדה, שלב תחילה 5 מרכיבים בקערה בינונית; מכסים ומצננים 20 דקות.
מחממים 1 כף מהשמן הצמחי בווק או במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תערובת העוף; מערבבים 4 דקות או עד לסיום העוף.
מוציאים מהתבנית; מניחים בצד.
כדי להכין רוטב, לשלב מרק הבא 6 מרכיבים (מרק דרך 1 כפית שמן שומשום); מערבבים היטב עם סיכה.
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת.
מוסיפים 2 כפות בצל ירוק, ג ' ינג 'ר, שום ומשחת צ' ילה, ומטגנים במשך 15 שניות.
מוסיפים תערובת מרק, ומבשלים 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים פנימה עוף מבושל, ערמוני מים, צמרות בצל פרוסות ובוטנים; מבשלים למשך 1 דקה או עד לחימום יסודי.