עוף מוקפץ עם ויניגרט בייקון חם
עוף מוקפץ עם ויניגרט בייקון חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, חומץ יין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית ירוקה מוקפצת עם רוטב עגבניות, בייקון ושאלות חם, ויניגרט פטריות עם בייקון חם, ו סלט תרד עם ויניגרט בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 6 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר עוף; תן לעמוד 8 דקות. פרוסה ולשמור חם.
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 6 דקות או עד פריך, הופך פעם אחת.
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף; ניקוז. קותלי חזיר מתפוררים.
הוסף שאלוט לטפטופים במחבת, ומבשל במשך 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים בחומץ, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים במרק, סירופ, וחרדל; מבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מסדרים 1 1/2 כוסות ארוגולה על כל אחד 4 צלחות; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/8 מלח כפית. למעלה כל מנה עם חצי חזה עוף 1.
טפטוף 2 כפות רוטב על כל מנה; למעלה עם בייקון מתפורר.