עוף מוקפץ עם סלרי-מחית שורש וערמונים
גשו לסופר וקנו עירית, מלח, ערמונים קלויים ארוזים בואקום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף עם מחית שורש סלרי, מרק שורש סלרי עם כרוב ניצנים וערמונים, ו מחית שורש סלרי.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב 2 כפות של החמאה עם שורש סלרי, שמנת, מים קמצוץ של מלח. כיסוי ומבשלים מעל חום מתון במשך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד שורש הסלרי הוא מכרז ואת הנוזל מצטמצם בחצי, על 10 דקות. לגרד את התערובת לתוך מעבד מזון מחית עד חלקה. להחזיר את מחית לסיר ומתבלים במלח; להתחמם.
במחבת גדולה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים את הערמונים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מוסיפים את הסלרי פרוס ו ראס אל האנוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד הסלרי הוא פריך במכרז, על 2 דקות.
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה והירקות מזוגגים, כ -8 דקות. תתחמם.
במחבת גדולה אחרת, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, על 10 דקות.
כף רסק סלרי שורש על צלחות העליון עם ערמונים וסלרי. מסדרים את העוף למעלה, מקשטים עם עירית טרגון ומגישים.