קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף מוקפץ עם סלרי-מחית שורש וערמונים

עוף מוקפץ עם סלרי-מחית שורש וערמונים
גשו לסופר וקנו עירית, מלח, ערמונים קלויים ארוזים בואקום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף עם מחית שורש סלרי, מרק שורש סלרי עם כרוב ניצנים וערמונים, ו מחית שורש סלרי.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב 2 כפות של החמאה עם שורש סלרי, שמנת, מים קמצוץ של מלח. כיסוי ומבשלים מעל חום מתון במשך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד שורש הסלרי הוא מכרז ואת הנוזל מצטמצם בחצי, על 10 דקות. לגרד את התערובת לתוך מעבד מזון מחית עד חלקה. להחזיר את מחית לסיר ומתבלים במלח; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת גדולה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הערמונים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הסלרי פרוס ו ראס אל האנוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד הסלרי הוא פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ras El HanoutRas El Hanout
5
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה והירקות מזוגגים, כ -8 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת גדולה אחרת, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, על 10 דקות.
8
כף רסק סלרי שורש על צלחות העליון עם ערמונים וסלרי. מסדרים את העוף למעלה, מקשטים עם עירית טרגון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך