תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מחבת מרוקאית. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, פלפל, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו מחבת עוף מרוקאית דקה 30, עוף מרוקאי ומחבת צמחונית, ו עוף מחבת מרוקאי עם אגוז אורן קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח; מוסיפים למחבת. לבשל על 5 דקות, פונה פעם אחת, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה בינונית, מערבבים את המרכיבים הנותרים למעט קליפת לימון; יוצקים מעל עוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבים נחתכים.