קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות21
מגזין

עוף מטוגן עם בצל זעפרן, קוסקוס איטלקי, ותאריכים

עוף מטוגן עם בצל זעפרן, קוסקוס איטלקי, ותאריכים
עוף מטוגן עם בצל זעפרן, קוסקוס איטלקי, ותאריכים יכולים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו עלי טימין, זרעי כמון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו כבש עם תאריכים, משמשים וזעפרן מעל קוסקוס, זעפרן עוף ואורז עם תאריכים, ו קוסקוס עוף מרוקאי עם תאריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי כמון במחבת קטנה במשך כמה דקות, עד הזרעים לשחרר את הארומה שלהם הם השחמה קלות. באמצעות מרגמה ועלי, להלום אותם בגסות. חזור עם זרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מניחים את העוף בקערה גדולה עם שום מרוסק, טימין, פטרוזיליה, צ ' ילה מתפוררת, כמון, כוסברה, ופפריקה. באמצעות הידיים שלך, לזרוק את העוף ותבלינים יחד כדי לצפות את העוף היטב. מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
הסר את העוף מהמקרר 30 דקות לפני הבישול, כדי לאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר 15 דקות, העונה את העוף בכל הצדדים עם 1 כף 1 כפית מלח והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
4
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
5
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה במשך 2 דקות. מערבולת בשמן זית לחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מניחים את רגלי העוף, צד העור למטה, במחבת, ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד חום זהוב ופריך. (אם המחבת שלך קטנה מדי עבור כל הרגליים כדי להתאים, חום אותם בקבוצות אז אתה לא קהל אותם.) מדי פעם, לסובב את השמן שניתנו שומן סביב המחבת. הפוך את הרגליים, ולהפחית את החום בינוני. לבשל 2 דקות בצד השני. מסדרים את העוף (בשכבה אחת) בצלחת צליה. רגלי העוף צריכות להתאים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
יוצקים חלק מהשומן ומחזירים את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
8
מוסיפים את הבצל, שומר ועלי דפנה. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות הם קרמל קלות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 5 דקות, ערבוב וגירוד עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
מוסיפים את חומץ השרי, יין לבן ושרי. הפעל את החום עד גבוה ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
11
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
12
מוסיפים את הכוסברה ושופכים את המרק והירקות על העוף, מגרדים את כל הירקות שנפלו על העוף בחזרה לנוזל. הנוזל לא צריך ממש לכסות את העוף. מכסים את המחבת בחוזקה עם רדיד אלומיניום ומכסה הדוק אם יש לך אחד. צמות בתנור 1c עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
13
כדי לבדוק את העוף עבור doneness, להסיר את המכסה לסכל, להיות זהיר של קיטור. לנקב חתיכה מהעוף עם סכין קילוף. אם הבשר נעשה, זה יניב בקלות להיות רך אבל לא ממש נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
הפעל את התנור עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
15
מעבירים את העוף לסדין אפייה, ומחזירים אותו לתנור לחום במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
16
מסננים את המרק לסיר, לחיצה על הירקות עם מצקת כדי לחלץ את כל המיצים. במידת הצורך, להפחית את המרק מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, כדי לעבות אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
17
מניחים את הקוסקוס החם על מגש חם גדול. כפית את בצל זעפרן על זה, ולסדר את העוף על גבי. מצקת כמה מהמיצים מעל העוף, ומעל כל רגל עם כפית של הנאה תאריך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרןזעפרן
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
18
מגישים את המרק הנוסף מתענג על הצד.קוסקוס איטלקי
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תאריכיםתאריכים
19
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
20
מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד מכרז אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
21
לנקז את הקוסקוס, להחזיר אותו לסיר, ולזרוק עם חמאה, פטרוזיליה, וקמצוץ של פלפל. טעם לתיבול.בצל זעפרן
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
זעפרןזעפרן
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
22
טוסט חוטי זעפרן במחבת קטנה על חום בינוני עד שהם פשוט להתייבש ולהיות שביר. תיזהר לא לשרוף את הזעפרן היקר. תהלום את הזעפרן במכתש לאבקה עדינה. טבול כף של החמאה לתוך האבקה, תוך שימוש בחמאה כדי להרים את הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
23
מחממים מחבת סאוט גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
24
מוסיפים את שמן הזית, את החמאה הנותרת ואת הזעפרן. כאשר קצף חמאה, להוסיף את הבצל, עלה דפנה, צ ' ילה, טימין, 1 כפיות מלח, וכמה פלפל. לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, כמו הבצל לנבול. להפוך את החום עד נמוך, ומבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים ומתוקים. טעם לתיבול.התענגת תאריך
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
זעפרןזעפרן
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
תאריכיםתאריכים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
25
בור התאריכים, ולפרוס אותם דק לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
26
לזרוק את התאריכים עם שמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, וכוסברה. מתבלים עם כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
תאריכיםתאריכים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
27
מאמר var
28
Type_27_data = {};
29
מאמר
30
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת6רגלי עוף עם ירכיים מחוברותרגלי עוף עם ירכיים מחוברות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1צ'ילה דה ארבול, התפוררהצ'ילה דה ארבול, התפוררה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה חתוכהכוסברה חתוכה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברהעלי כוסברה2(חוֹרֶף)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתאריכים של Deglet Noorתאריכים של Deglet Noor2(חוֹרֶף)כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano3(חוֹרֶף)כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומר פרוסשומר פרוס2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה2(חוֹרֶף)פטרוזיליה שטוחה פרוסהפטרוזיליה שטוחה פרוסה5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוסקוס איטלקי, או פרגולה סארדהקוסקוס איטלקי, או פרגולה סארדה3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק7ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל פרוסבצל פרוס567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות בצל פרוס (אודותכוסות בצל פרוס (אודות2(יכול להיות או להרחיק)פפריקה מרירה-מתוקהפפריקה מרירה-מתוקה11 קילו קישואים,חוטי זעפרןחוטי זעפרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת2(חוֹרֶף)חומץ שריחומץ שרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי קורניתעלי קורנית11 קילו קישואים,עלי קורניתעלי קורנית596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ סן מרזנו עגבניות שימוריםקצוץ סן מרזנו עגבניות שימורים2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה