עוף מטוגן פריך עם שעועית לבנה וצ'ילה ורדה
עוף מטוגן פריך עם שעועית לבנה וצ'ילה ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא בצל, קרם מקסיקני, שעועית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוף שעועית לבנה צ'ילה ורדה עם כוסברה-סיד פסטו, עוף שעועית לבנה צ'ילה ורדה עם כוסברה-סיד פסטו, ו עוף בלחם שטוח עם סלסה ורדה, שעועית לבנה ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שעועית לבנה עם ליטר 1 (4 ליטרים) מים.
מוסיפים 1/4 כוס מלח ומערבבים עד מומס. לכסות ולתת לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 2
מסננים ושוטפים את השעועית.
מניחים שעועית בסיר גדול ומוסיפים מרק עוף ועלה דפנה 1. מביאים לרתיחה ומבשלים, מערבבים מדי פעם ועולים עם מים כדי לשמור על שעועית שקועה עד שעועית הם מכרז אבל עדיין מעט מוצק במרכז, כ 45 דקות.
מסננים שעועית, שומר נוזל בקערה גדולה.
בעוד שעועית לבשל, צ 'ילי צלוי ישירות מעל להבת גז פתוחה עד חרוך מכל הצדדים, על 5 דקות לצ' ילה.
להעביר צ ' יילס לקערה מכוסה או שקית נייר כבדה כפי שהם מוכנים ולאטום בחוזקה. לחלופין, צ 'ילי צלוי על גיליון אפייה מסגרת 6 אינץ' מאלמנט broiler, מפנה עד חרוך מכל הצדדים ולהעביר לקערה מכוסה או שקית נייר כבדה. ברגע שכל הצ ' ילי מבושל, לשמור אטום במשך 15 דקות כדי לאפשר להם קיטור.
מעבירים צ ' ילי מאודה לקערה עם נוזל בישול שעועית סחוט.
מקלפים ומורידים את הצ ' ילי מתחת לנוזל בישול השעועית.
מעבירים את הבשר ללוח חיתוך, משאירים את העור החרוך והזרעים מאחור. לאחר כל צ ' יילס קלופים, בזהירות מסננים נוזלי מילואים. השליכו עורות וזרעים. בערך לקצוץ בשר צ ' ילה. הניחו בצד צ ' ילי קצוץ ונוזל.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
שמן חום במחבת sautée ישר צדדי גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ. מתבלים עוף עם מלח ופלפל ומניחים אותו בצד העור. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 8 דקות. להעיף וחום קלות בצד השני, על 4 דקות יותר.
מוסיפים בצל ושום למחבת ומבשלים, ערבוב כל הזמן גירוד חתיכות משחימים עם כף עץ עד שהתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים כמון וכוסברה ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים צ 'ילי קצוץ ובישול שעועית שמורה/צ' ילי השריית נוזל. להביא מבשלים ומבשלים עד מופחת על ידי 1/3, על 10 דקות. מערבבים בכוסברה ו 1 כף מיץ לימון. הרוטב צריך להיות עבה יחסית. אם מימי, לאפשר להפחית עד שאין איגום מים בחלק העליון של המחבת.
העברת תוכן לצנצנת של בלנדר, מעבד מזון, או קערה גדולה עם בלנדר יד. דופק עד לטחון באופן גס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להחזיר את רוטב צ ' ילה למחבת sauté ומערבבים את השעועית המבושלת ועלי דפנה הנותרים. עוף נסטלה לתוך שעועית משאיר את העור חשוף ולהעביר לתנור. מבשלים, נחשפים, עד שהעוף רך לחלוטין והעור פריך מאוד, והשעועית מבושלת דרך, כ -45 דקות.
מפזרים כוסברה נוספת ומגישים מיד עם פלחי לימון ושמנת חמוצה.