קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

עוף מטוגן

עוף מטוגן
המתכון עוף מטוגן יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בערך 3 שעות ו -10 דקות. מנה אחת מכילה 1247 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו עור-על מקלות תיפוף עוף, עור-על, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. הציון הזה מוצק. נסו עוף אידיוט ג'מייקני, צמח מטוגן וקוקוס מקדמיה קינואה מטוגנת, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו עוף מטוגן בתנור - עוף מטוגן בתנור חריף בטוח ישמח את כל האורחים שלכם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בקערה את הברברה, הפפריקה, מלח הסלרי, הפלפל הלבן, הכמון, אבקת השום ו -1 1/2 כפיות מלח. מלח את העוף: מערבבים 1 כוס מלח ו -8 כוסות מים קרים בקערה גדולה עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את העוף למלח, מכסים ומקררים 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1
מקציפים בקערה גדולה את חלב החמאה, חלב הקוקוס, שיני השום הטחון ו -1 כף מתערובת התבלינים המוכנה. (שמור את תערובת התבלינים שנותרה לפיזור.) השקיעו את העוף במרינדה; מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוציאים את העוף מהמקרר ומניחים לו כמעט להגיע לטמפרטורת החדר, בערך 1 שעה. ממלאים מחבת גדולה מברזל יצוק בערך באמצע הדרך בשמן בוטנים; מוסיפים את הרוזמרין ושיני השום השלמות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום מטגן עמוק רושם 360 מעלות צלזיוס, או עד שקורט קמח שנוסף לשמן רוחש ועולה לפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
לחם את העוף: בזמן שהשמן מתחמם, מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח הסולת, עמילן התירס והפלפל הלבן על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קמח סולתקמח סולת
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מוציאים את העוף מהמרינדה בעזרת מלקחיים ומניחים לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מגלגלים את העוף בתערובת הקמח לציפוי יסודי, ואז מפזרים מעל עוד מתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מטגנים את העוף: מנערים עודפי קמח מהעוף, ואז בעזרת מלקחיים מורידים בזהירות כל נתח לשמן החם. מטגנים, הופכים מדי פעם, עד שהם רק מבושלים, בערך 7 דקות. (הפחיתו את האש לבינונית אם הקרום מתחיל להשחים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מעבירים למתלה ומניחים לנוח, 10 דקות. מחק את שיני השום והרוזמרין. מטגנים שוב: מחממים את השמן עד שמדחום מטגן עמוק רושם 375 מעלות צלזיוס עד 380 מעלות צלזיוס. מטגנים את העוף שוב, הפעם ב -2 קבוצות כדי להימנע מצפיפות התבנית, עד שהלחם פריך וחום זהוב עמוק, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מעבירים את העוף למתלה להתקרר מעט, ומפזרים את תערובת התבלינים השמורה. שמור על עוף מטוגן חם בתנור 250 מעלות צלזיוס עד 1 שעה לפני ההגשה, או לתת מגניב לארוז לפיקניק. צילום: כריסטופר טסטני
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -22 דולר.
ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג
ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג
למרות רעננותו הצעירה עדיין הוא מראה את המאפיין הריזלינג הפירותי המשובח ורמז בסיסי למינרלים מאדמת הצפחה הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים את היין המרענן הזה מעט צונן! כמו אפריטיף, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עוף.