אם יש לכם מרווה, שאלוט, גלידת חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עובד חזה עוף אחד בכל פעם, למקם את השד בתיק נעילה zip חובה כבדה (ללא איטום). באמצעות מפצח בשר, שטוח ל 1/4 אינץ ' עבה. בקערה רדודה או צלחת עוגה, מערבבים קמח עם 1 כפית מלח ופלפל שחור 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חום 4 כפות שמן ב 12 אינץ ' לא מקל מחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ. לדלות 3 חתיכות עוף בתערובת קמח לנער כדי להסיר עודף קמח. מטגנים עד הזהב ורק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר. חזור עם חתיכות שנותרו של עוף, הוספת שמן נוסף למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר פאן מחום ולנגב נקי עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
באותו מחבת מעל חום בינוני, לבשל בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר בייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר. עתודה שניתנו שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות ומלח 1/2 כפית למחבת ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
9
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
הוסף marsala למחבת ולהביא להתבשל, גירוד כל חתיכות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים מרק עוף למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד מופחת מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, כ 15 דקות. בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים רותחים.