עוף עם אספרגוס ופלפלים אדומים קלויים
. אם יש לכם מרק עוף, עגבניות רומא, חצאי חזה עוף עצמות ועור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה נהדר. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ריגטוני עם נקניק עוף חריף, אספרגוס, חצילים ופלפלים קלויים, ו אספרגוס עם פלפלים אדומים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המרק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח ופלפל, והמקום במחבת. מבשלים 15 דקות, עד שהעוף כמעט מוכן.
מקום אספרגוס, פלפלים אדומים ושום במחבת. המשך לבשל 10 דקות, או עד מיצי עוף לרוץ ברור אספרגוס הוא רך.
מניחים עגבניות במחבת במהלך 2 הדקות האחרונות של זמן בישול.
מפזרים חומץ. למעלה עם גבינת מוצרלה לשרת.