גשו לסופר וקנו צימוקים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף עם תרד, פטיאן וצנוברים, עוף ממולא בתרד, פטה וצנוברים, ו עוף מוקפץ עם תרד, שום וצנוברים.
הוראות
1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפצל כל חזה עוף כמעט לשניים ולפתוח כמו ספר. שים כל חתיכת עוף בין 2 גיליונות של סרט נצמדות, באמצעות מערוך, עטלף החוצה כדי לשטח. לתבל את העוף בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
שים את התרד במסננת ושופכים על מים רותחים מהקומקום כדי לנבול את העלים. לחץ על כמה שיותר מים, ולאחר מכן להטות לקערה.