קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

עוף עם פטריות בר

עוף עם פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם פטריות בר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1511 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוף מוקרם ופטריות בר, פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, ו פשטידת עוף עם פטריות בר ומתכון טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות. לטפוח את העוף יבש עם מגבות נייר ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה ודולפים את העוף בקמח. בסיר גדול (12 אינץ') ovenproof כגון Le Creuset, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הוסף את העוף בשלוש קבוצות (לא קהל אותם!) וחום בקלילות מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר את העוף לצלחת ולהמשיך עד שכל העוף הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את כל שיני השום, פטריות, ותימין לסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את השרי ומבשלים במשך 1 דקות, מגרדים את החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
8
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
9
מוסיפים את היין, מניית עוף, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את העוף (חתיכות גדולות קודם), מכסים, ומניחים באמצע התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד שהעוף מבושל דרך (כ -165 מעלות על מדחום מיידי לקרוא).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר את העוף לקערה ולהשליך את הקורנית. עם מזלג, מועכים יחד את החמאה וקמח 1/4 כוס ומוסיפים אותו לרוטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, על אש בינונית במשך 5 דקות, עד מעובה מעט. עונה לפי הטעם (זה צריך להיות מתובל מאוד), לשים את העוף בחזרה ברוטב, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o