עוף עם פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם פטריות בר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1511 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוף מוקרם ופטריות בר, פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, ו פשטידת עוף עם פטריות בר ומתכון טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות. לטפוח את העוף יבש עם מגבות נייר ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה ודולפים את העוף בקמח. בסיר גדול (12 אינץ') ovenproof כגון Le Creuset, לחמם את השמן.
הוסף את העוף בשלוש קבוצות (לא קהל אותם!) וחום בקלילות מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 5 דקות בכל צד.
הסר את העוף לצלחת ולהמשיך עד שכל העוף הוא השחמה.
מוסיפים את כל שיני השום, פטריות, ותימין לסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השרי ומבשלים במשך 1 דקות, מגרדים את החלקים החומים.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את היין, מניית עוף, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את העוף (חתיכות גדולות קודם), מכסים, ומניחים באמצע התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד שהעוף מבושל דרך (כ -165 מעלות על מדחום מיידי לקרוא).
הסר את העוף לקערה ולהשליך את הקורנית. עם מזלג, מועכים יחד את החמאה וקמח 1/4 כוס ומוסיפים אותו לרוטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, על אש בינונית במשך 5 דקות, עד מעובה מעט. עונה לפי הטעם (זה צריך להיות מתובל מאוד), לשים את העוף בחזרה ברוטב, ומגישים חם.