עוף עם פלפל אדום קלוי, צ'וריסו ורוטב אפונה מתוקה על אורז
עוף עם פלפל אדום קלוי, צ'וריסו ורוטב אפונה מתוק על אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.62 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1101 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, נקניק צ'וריסו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה אדיר. נסו צ'וריסו-כיסים עם ירקות קלויים ברוטב פלפל אדום, צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה, ו 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר בגודל בינוני על אש בינונית עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 כף, והחמאה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
דַק-
3
מוסיפים לאורז 2 1/2 כוסות ציר עוף ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים אורז במשך 15 עד 18 דקות או עד שהוא רך ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בזמן שהאורז מתבשל, התחל את העוף. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם כ -2 כפות שמן זית כתית מעולה. מתבלים את חזה העוף בפפריקה מעושנת, מלח, פלפל וטימין; מוסיפים למחבת את העוף המתובל. מבשלים שדיים 5 עד 6 דקות מכל צד או, עד שהם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת ומכסים ברפיון בנייר אלומיניום. מחזירים את המחבת לכיריים ומעל אש בינונית - גבוהה מוסיפים צ ' וריסו, מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים לצ ' וריסו את יתרת הבצל, השום, הגזר המגורד והפלפל האדום הקלוי ומתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל רך מעט, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים 1/2 כוס ציר עוף, מגרדים את כל החלקים שנדבקו לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את האפונה הקפואה והפטרוזיליה; ממשיכים לבשל 1 עד 2 דקות כדי לחמם את האפונה. טועמים ומתאימים תבלינים עם מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להגשה מסדרים את חזה העוף על צלחות ארוחת הערב ומעליהם הרבה רוטב. מקציפים את האורז במזלג ומגישים לצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס