עוף עם רוטב שמנת תרד פרושוטו
עוף עם רוטב תרד פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1640 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצים, גבינת מוצרלה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרושוטו & עוף פונטינה עם רוטב פטריות לימון, עוף ופסטה תרד עם רוטב שמנת לימון, ו עוף עטוף פרושוטו עם תרד מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הביצים והחלב יחד בקערה קטנה; להפריש. מערבבים את פירורי הלחם, אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל יחד בקערה נפרדת.
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ולוחצים על פירורי הלחם, מנערים את פירורי הלחם העודפים. מבשלים את חזה העוף בשמן החם עד חום זהוב משני הצדדים, כבר לא ורוד במרכז, והמיצים לרוץ ברור, כ 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר את חזה העוף מן המחבת, להפריש, ולשמור חם.
יוצקים את היין הלבן לתוך המחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחי של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. הגדל את הטמפרטורה עד בינונית-גבוהה ומערבבים בקמח. מבשלים ומערבבים עד שהיין צמצם לחצי מהכרך המקורי שלו, בערך 1 דקה.
להקציף בקרם ושום ולהביא לרתיחה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מבשלים ומערבבים עד מעובה, כ 8 דקות. מערבבים בפרושוטו, תרד, גבינת מוצרלה; לבשל ומערבבים עד הגבינה נמסה והתרד נבול.
יוצקים את הרוטב על חזה העוף כדי לשרת.