עוף עסיסי ואספרגוס אופים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית קטוגנית? עוף חצוף ואפה אספרגוס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, גבינת צ'דר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית נסו עוף חצוף ואספרגוס, אספרגוס חצוף, ו חזיר שובב ואופים תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
חום שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני ומבשלים חזה עוף עד השחמה, מפנה פעם אחת, על 5 דקות לכל צד. עוף העונה עם מלח ופלפל שחור.
מקום אספרגוס לתבנית אפייה מוכנה; לארגן חזה עוף על גבי.
מערבבים קרם של מרק עוף, מיונז ומיץ לימון בקערה; לשפוך על העוף והאספרגוס.
מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הרוטב מבעבע, העוף כבר לא ורוד בפנים, והמיצים לרוץ ברור, כ 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
לחשוף את המנה ומפזרים גבינת צ ' דר; לאפשר לעמוד עד גבינה נמסה, על 5 דקות, לפני ההגשה.