עוף פחית בירה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, בירה-בריין-Can Chicken, ו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן גריל קומקום עם פחם בצד אחד לצלייה עקיפה ולהוסיף את עץ התפוח ספוג או שבבי עץ mesquite על הגחלים.
הסר את הצוואר ואת הקרביים וללטף את העוף יבש עם מגבות נייר.
מברשת עוף בכל רחבי עם שמן ומפזרים מלח ופלפל 3 כפות לשפשף יבש. תניח בצד.
פתח את פחית הבירה, לשפוך על 1/2 כוס הבירה לתוך כוס ולשתות אותו (או לשפוך אותו על שבבי העץ). לעשות חור נוסף בחלק העליון של הפחית עם פותחן הכנסייה מפתח.
הוסף את הנותרים 1 כף לשפשף יבש על פחית הבירה (זה עלול להיכשל קצת בחלק העליון, אבל אל תדאג, זה נורמלי), שום רוזמרין.
תחזיק את העוף מעל פחית הבירה ותחליק את העוף מעל הפחית. מקפלים את הכנפיים בחזרה מאחורי העוף. ודא שהרגליים נמצאות מול הפחית, תומכות בעוף.
מניחים את העוף בתוך מחבת חד פעמית.
מניחים את המחבת על הסורגים של הגריל בצד השני של charcoals, לשים את המכסה על ומבשלים את העוף עד חום זהוב ואת הטמפרטורה הפנימית רושם 160 מעלות F באזור השד ו 175 מעלות F באזור הירך על מדחום מיידי לקרוא, 1 עד 1/2 שעות.
הסר מן הגריל (להיזהר לא לשפוך את התוכן של הבירה יכול כפי שהוא יהיה חם מאוד) ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
השתמש זוג מלקחיים נעילה לתפוס את החלק התחתון של הבירה יכול להסיר את חלל העוף.
מניחים על מגש או קרש חיתוך לנוח מגניב. לגלף ולשרת.