קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות5
מגזין

עוף פרמזן איטלקי עם סלט תרד טוסקני

עוף פרמזן איטלקי עם סלט תרד טוסקני
עוף פרמזן איטלקי עם סלט תרד טוסקני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי תרד תינוק, חזה עוף, גבינת פרמזן קלאסית מתובלת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט פסטה איטלקי בית טוסקני, סלט עוף ותרד איטלקי, ו עוף איטלקי טוסקני עם פני וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ספריי תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים פירורי לחם וגבינות. להרטיב עוף; לחץ קלות תערובת גבינה על שני הצדדים של עוף כדי מעיל חלקית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
4
מניחים על תבנית אפייה; מפזרים תערובת הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 28 עד 30 דקות. או עד עוף נעשה (165F).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים פלפלים; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
8
מוסיפים שעועית ותרד; מבשלים 3 דקות. או רק עד התרד הוא נבול, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
שעועיתשעועית
9
מגישים עוף על סלט תרד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
תרדתרד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.