עוף פרמזן
עוף בפרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. אם יש לכם חזה עוף עור עצמות, חלבונים ביצה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. וזה די טוב. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם, קמח ופלפל אדום טחון בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מניחים עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
לטבול 1 חזה עוף בחלבון ביצה, מעיל עם תערובת פירורי לחם. לטבול שוב בתערובת ביצים, ואת המעיל שוב בתערובת פירורי לחם.
חזור על הליך עם חזה עוף שנותר.
מבשלים עוף בשמן חם על חום בינוני 2 עד 3 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מניחים חזה עוף בשכבה אחת בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות. למעלה באופן שווה עם רוטב עגבניות וגבינות.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד גבינות להמס.