עוף פרמזן
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
מערבבים את השמן ועשבי תיבול בקערה קטנה כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת שני הצדדים של cutlets עם שמן עשב.
מחממים מחבת גדולה ומוגנת לתנור בחום גבוה.
מוסיפים את cutlets ומבשלים רק עד חום, על 2 דקות לכל צד.
כפית את רוטב המרינרה מעל ומסביב לקציצות.
מפזרים 1 כפית של המוצרלה על כל קציצה, ואז מפזרים 2 כפיות של פרמזן על כל אחד.
מפזרים את חתיכות חמאה על גבי cutlets.
אופים עד שהגבינה נמסה והעוף מבושל דרך, על 3 עד 5 דקות.;
בסיר תבשיל גדול, מחממים את השמן על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד רך שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את הסלרי והגזר ומתבלים במלח ופלפל.
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום ועלי המפרץ ומבשלים מכוסים בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
הסר את עלי המפרץ ולבדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מוסיפים חצי מרוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב העגבניות שנותר.
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.