קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית

עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית
עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, קמח, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלי סיר בישול איטי עם הרוטב הטוב ביותר, סיר בישול איטי צלי עם רוטב, ו צלי בקר בווארי איטי עם רוטב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ולשים את העוף בדיל קלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשים את החמאה לתוך קערה קטנה ולהוסיף את עשבי תיבול ושפע של תיבול. מגררים את גרידת הלימון ומועכים הכל יחד עם החמאה באמצעות מזלג. לשפשף את זה על חזה עוף, רגליים וכנפיים, ואז לדחוף את כל לימון מגורד לחלל הגדול של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים חצי מהמניה לתוך הפח. השתמש גיליון גדול של נייר אלומיניום (או כמה חתיכות קטנות יותר) כדי לכסות את העוף לדחוס יחד את נייר הכסף לאורך הקצוות של הפח כך שכל הדבר אטום. שים בתנור ולהגדיר טיימר שלך במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בזהירות להסיר את רדיד מן העוף, להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז 7, ולשים את העוף בחזרה לעוד 30 דקות. אם אתה מכין את תפוחי האדמה הצלויים הפריכים (ראה 'הולך טוב עם'), לשים אותם עכשיו, מתחת לתרנגולת. לאחר 30 דקות, להוציא את העוף מהתנור ולהרים אותו על צלחת הגשה (להזיז את תפוחי האדמה למעלה). מכסים את העוף בנייר כסף ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להטות את מיצי העוף ואת המניה מהפח לתוך כד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
שים את הפח על חום בינוני על הכיריים שלך ולהשתמש כף עץ כדי לערבב את הקמח ואת מרמייט, אם באמצעות, עם התזה של המיצים כדי להפוך את הדבק. אם אתה רוצה, כפית את השומן מהחלק העליון של מיצי העוף בקנקן, ולאחר מכן בהדרגה לערבב את זה לתוך הפח כדי להפוך רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרמייטמרמייט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
הוסף כמה שיותר משאר המניות כמו שאתה צריך לעשות רוטב טוב, ולאחר מכן לשרת עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה