עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך חמאה, ביצים, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., ו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את התאנים, דבש ומיץ לימון בקערה גדולה; מוסיפים 3 כוסות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהתאנים רכות ורכות, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את חתיכות לחם התירס ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. תן לו זריקה טובה עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, שמנת כבדה ומניה 1/2 כוס; לשפוך מעל תערובת לחם תירס-נקניק ומערבבים לשלב, להוסיף עד 1/2 כוס יותר מלאי אם התערובת יבשה. תניח בצד בזמן שאתה עובד על תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשטוף את טורקיה ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד טורקיה ולעסות את מקל 1 ריכך חמאה על בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. דחוף את הציפור עם המילוי של לחם התירס. להצליב את הרגליים אחד על השני ולקשור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירס
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
7
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה ומניח אותו בתנור. צלי 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, להפוך את זיגוג: להביא את הנוזל תאנה שמורות לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני; לבשל עד מופחת בחצי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים עד סירופי, כ -8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
10
חותכים את מקל החמאה הנותר ולוקחים אותו לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
לאחר ההודו קלוי 2 שעות, לרסס אותו עם זיגוג התאנה ולהמשיך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמים 170 מעלות F, 30 דקות עד 1 שעה יותר. (אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ
12
להעביר את טורקיה מגש או קרש חיתוך, באופן רופף לכסות עם נייר ולתת לנוח עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
13
מקשטים עם זרזיף רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. קארתאוסרהוף רוסלינג טרוקן מכניס את גוואקס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.