קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

עוף צלוי ברוטב אננס-קארי

עוף צלוי ברוטב אננס-קארי
עוף צלוי עם רוטב אננס-קארי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 665 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך לימון, זנגביל, אננס-מיץ תפוזים להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו ירכיים עוף קארי קלוי עם רוטב כמון יוגורט, חזה עוף ממולא ברוטב קארי על תפוחי אדמה קלויים וכרובית, ו חמאת קוקוס עלומה לובסטר עם רוטב קארי ירוק אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על הצדדים. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה בינונית; להשליך נוזל. תניח את גבינת היוגורט בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שלב 1/3 כוס עשב לימון, 6 שיני שום, וג ' ינג ' ר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אליקסיר גאליקסיר ג
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. תערובת כפית עשב לימון לתוך חלל הגוף. החל חלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר; לשפשף מלח תחת עור משוחרר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
אליקסיר גאליקסיר ג
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים עוף, חזה בצד למטה, על מדף מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
יוצקים מים למחבת צלייה רדודה; מדף מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 55 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 18
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לכסות את העוף באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים בצל וקארי; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1 כף lemongrass, 1 כף זנגביל, ו 2 שיני שום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק ומתרכזים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 3 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, הזמנת רוטב. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אליקסיר גאליקסיר ג
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מערבבים רוטב דגים ותמצית קוקוס לתוך גבינת יוגורט. בהדרגה להוסיף רוטב אננס חם, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
רוטב דגיםרוטב דגים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה בתוך מידה זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
13
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
14
מסננים טפטוף לתוך תערובת יוגורט, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
15
מגישים עוף עם רוטב אננס קארי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות