קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון

עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון
עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, grenache, חצאי חזה עוף עצמות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרתה סטיוארט של פטריות בייקון Ragout עם פסטה, פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון, ו כרוב ניצנים צלוי מחבת עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להביא מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף פורצ ' יני מיובש, להסיר מהחום, ולתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. הרם פורצ ' יני מן מרק, לסחוט כל נוזל נוסף, וקוצצים דק. מסננים מרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד שומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים שאלוט; מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד בייקון מתחיל חום, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שאלוט ובייקון למגבות נייר. אם פאן יבש, להוסיף על 1/2 כף. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
5
מוסיפים פטריות טריות ופורצ ' יני קצוץ; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד שהנוזל התאדה ופטריות מתחילות חום, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
בינתיים, מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מפזרים עוף משני הצדדים עם מלח ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מחממים חמאה ו-1 כף. שמן זית במחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, 5 עד 7 דקות. להפוך עוף ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
10
אופים רק עד שהעוף הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
תכינו עוף על מגש ותתחממו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
יוצקים יין למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
13
יוצקים תערובת למחבת עם פטריות ומוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזלים, תערובת בייקון-שאלוט, טימין קצוץ. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד כמעט כל הנוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. תלולית על צלחות, למעלה עם עוף, ומקשטים עם זרזי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות