עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, grenache, חצאי חזה עוף עצמות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרתה סטיוארט של פטריות בייקון Ragout עם פסטה, פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון, ו כרוב ניצנים צלוי מחבת עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, להביא מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הוסף פורצ ' יני מיובש, להסיר מהחום, ולתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. הרם פורצ ' יני מן מרק, לסחוט כל נוזל נוסף, וקוצצים דק. מסננים מרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד שומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים שאלוט; מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד בייקון מתחיל חום, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שאלוט ובייקון למגבות נייר. אם פאן יבש, להוסיף על 1/2 כף. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שמנת מתוקה נוספת
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיפים פטריות טריות ופורצ ' יני קצוץ; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד שהנוזל התאדה ופטריות מתחילות חום, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
בינתיים, מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
מפזרים עוף משני הצדדים עם מלח ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או או רגיל)
8
מחממים חמאה ו-1 כף. שמן זית במחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מוסיפים עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, 5 עד 7 דקות. להפוך עוף ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
אופים רק עד שהעוף הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
תכינו עוף על מגש ותתחממו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
יוצקים יין למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
13
יוצקים תערובת למחבת עם פטריות ומוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזלים, תערובת בייקון-שאלוט, טימין קצוץ. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד כמעט כל הנוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. תלולית על צלחות, למעלה עם עוף, ומקשטים עם זרזי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים