עוף צלוי עם טימין ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם טימין ובצל. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, תרנגולות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: עוף אפוי עם בצל, תפוחי אדמה, שום ותימין, עוף צלוי עם טימין, ו עוף צלוי עם שום ותימין.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
פירס לימונים מספר פעמים עם מזלג, ומניח 1 בתוך כל חלל עוף. מסדרים תרנגולות במרכז צלחת האפייה מוכנה.
מניחים בצלים, בצלי שאלוט ושום מסביב לתרנגולות.
מפזרים ירקות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים חמאה על התרנגולות, ומסדרים כל אחד עם קורנית.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש. הגדל את הטמפרטורה ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס), והמשיך לאפות 30 דקות, או עד שחוץ מהעוף הוא חום זהוב, הבשר כבר לא ורוד, ומיצים פועלים ברור. אפשר להתקרר כ -15 דקות לפני ההגשה.