עוף צלוי עם כרוב ומילוי Pancetta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1277 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לך מרווה, עוף, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם כרוב ומילוי פנצ'טה, פולו בפורצ'טה (עוף צלוי לירוק עם מלית פנצ' טה), ו עוף צלוי עם כדורי מילוי pancetta & ריקוטה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים את פרוסות הלחם ישירות על המדפים בתנור וטוסט במשך כ 3 דקות, או עד יבש משחימים קלות, פונה באמצע; בואו להתקרר. קרע את הפרוסות לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
לחם
טוסט
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
3
במחבת, לבשל את pancetta על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד פריך, על 5 דקות. קוצצים את הפנצ ' טה ומוסיפים לקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
4
מוסיף את הבצל, סלרי ושום טחון למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הכרוב, רוזמרין, מרווה וצביטה נדיבה כל אחד מלח ופלפל ומבשלים על חום מתון עד כרוב הוא נבול, על 3 דקות. לגרד את הירקות לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
רוזמרין
לחם
כרוב
מרווה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים 2 כוסות של מרק למחבת ומרתיחים על חום גבוה, מגרד את כל חתיכות השחמה, עד מופחת 1 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
יוצקים את המרק על הלחם וזורקים; לתת לעמוד, לזרוק מדי פעם, עד המילוי הוא קריר רטוב באופן שווה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מילוי
לחם
מרק
8
באמצעות קצות האצבעות שלך, לשחרר את עור העוף: להתחיל בקצה השד ולעבוד את דרכך במעלה השד ולמטה הירכיים. הכנס את השום פרוס מתחת לעור. באופן רופף לארוז 1 1/2 כוסות של לחם מלית לתוך החלל, הרכבה אותו מעט סביב הפתח.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
עוף שלם
שום
לחם
9
מניחים את העוף על מדף במחבת צלייה ומתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. צולים את העוף במשך 30 דקות, או עד שהעור מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
10
מורחים את הגזר במחבת וצולים את העוף במשך 1 שעה ארוכה יותר, עד שהוא זהב עמוק והמיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
גזר
עוף שלם
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מעבירים את העוף והגזר למגש.
מרכיבים שתצטרך
גזר
עוף שלם
12
בינתיים, כפית את המילוי שנותר לתוך צלחת אפייה קטנה טפטוף עם 1/4 כוס של ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
מילוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אופים את המילוי במשך כ 15 דקות, או עד חם פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
מסננים את מיצי פאן העוף לסיר קטן. הגדר את המחבת צלייה על חום גבוה, להוסיף את שארית 1 כוס המניה ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה. מסננים את המניה לתוך הסיר ומרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, על 15 דקות. כפית את כל שומן ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מחבת רוטב
15
מעבירים לסירת רוטב ומגישים עם העוף והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
עוף שלם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
16
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 4 ומקורר במשך 1 יום.
17
המלצת יין: המלוח, מלית עשירה מציעה שרדונה עגול, פירותי בסגנון, כמו מציאה 1999 Rosemount. לחלופין, שקול ריוחה אדומה ספרדית חלקה ופירותי, כמו פאוסטינו מרטינז פאוסטינו 1993 אני גראן Reserva או crianza montecillo זול 1997.