עוף צלוי עם לימון ורוזמרין עם תפוחי אדמה
לימון ורוזמרין עוף קלוי עם תפוחי אדמה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לך פלפל, לימונים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף רוזמרין לימון קלוי ותפוחי אדמה אדומים, רוזמרין לימון עוף צלוי ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר חלק צהוב של קליפה מלימונים, באמצעות מקלף ירקות ולהשאיר עור לבן פנימי על פירות; קוצצים דק קליפה, ולהניח בצד. לסחוט מיץ מלימונים; להגדיר מיץ בצד. חצי לימון עם מיץ.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. למלא את חלל הגוף עם חצאי לימון שמורים.
שלב קליפת לימון שמורות, רוזמרין, והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים ב 2 כפות שמורות מיץ לימון. להשליך הנותרים מיץ לימון.
מערבבים תפוחי אדמה ושמן זית בקערה גדולה; לזרוק היטב.
הוסף 2 כפות תערובת קליפת לימון לתפוחי אדמה, משליך למעיל; להפריש.
החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מפזרים את תערובת קליפת הלימון שנותרה תחת עור משוחרר ולשפשף מעל השד ובשר מקל תיפוף.
מניחים עוף, חזה בצד למעלה, על מתלה של מחבת מטלית מצופה ספריי בישול. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת סביב עוף.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מדחום בשר מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 18
לכסות את העוף באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.